Φίλτρα

Αξιζει να δειτε

Βέμπο Σοφία

Τραγούδια της Σοφίας Βέμπο. Η Σοφία Βέμπο ήταν κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια και ηθοποιός της οποίας η καλλιτεχνική πορεία εκτείνεται από το Μεσοπόλεμο έως τα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια και τη δεκαετία του ʼ50. Χαρακτηρίστηκε "Τραγουδίστρια της Νίκης" εξαιτίας των εθνικών τραγουδιών που ερμήνευσε κατά τη διάρκεια του Ελληνοιταλικού πολέμου του 1940.
2.99   

Παρτιτούρα με νότες για πιάνο, κιθάρα, αρμόνιο και φωνή του τραγουδιού Βάζει ο Ντούτσε τη στολή του. Περιλαμβάνονται πεντάγραμμο στο κλειδί του Σολ για πιάνο (δεξί χέρι), - πεντάγραμμο στο κλειδί του Φα για πιάνο (αριστερό χέρι), σόλο και εισαγωγή για πιάνο, διφωνίες σε φωνή ή πιάνο, δακτυλοθεσία για πιάνο, όλοι οι στίχοι, συγχορδίες για κιθάρα με σχήμα κ.α.


2.99   

Παρτιτούρα για ακορντεόν του τραγουδιού Γκιουζέλ Σταμπούλ. Περιλαμβάνονται πεντάγραμμο στο κλειδί του Σολ, πεντάγραμμο στο κλειδί του Φα, πεντάγραμμο φωνής, σόλο και εισαγωγή, διφωνίες, όλοι οι στίχοι και οι συγχορδίες.


2.99   

Παρτιτούρα με νότες για πιάνο, κιθάρα, αρμόνιο και φωνή του τραγουδιού Το Τραγούδι της Λευτεριάς. Περιλαμβάνονται πεντάγραμμο στο κλειδί του Σολ για πιάνο (δεξί χέρι), - πεντάγραμμο στο κλειδί του Φα για πιάνο (αριστερό χέρι), σόλο και εισαγωγή για πιάνο, διφωνίες σε φωνή ή πιάνο, όλοι οι στίχοι, συγχορδίες για κιθάρα με σχήμα κ.α.


2.99   

Παρτιτούρα με νότες για πιάνο, κιθάρα, αρμόνιο και φωνή του τραγουδιού Μισιρλού.


2.39  2.99   

Παρτιτούρα με νότες για πιάνο, κιθάρα, αρμόνιο και φωνή του τραγουδιού Λόντρα, Παρίσι, Νιου Γιορκ.


2.39  2.99   

Παρτιτούρα με νότες για πιάνο, κιθάρα, αρμόνιο και φωνή του τραγουδιού Να με παίρνανε τα σύννεφα. Περιλαμβάνονται πεντάγραμμο στο κλειδί του Σολ για πιάνο (δεξί χέρι), - πεντάγραμμο στο κλειδί του Φα για πιάνο (αριστερό χέρι), σόλο και εισαγωγή για πιάνο, διφωνίες σε φωνή ή πιάνο, όλοι οι στίχοι, συγχορδίες για κιθάρα με σχήμα κ.α.


2.39  2.99   

Παρτιτούρα με νότες για πιάνο, κιθάρα, αρμόνιο και φωνή του τραγουδιού Κάποιος, κάπου, κάποτε. Περιλαμβάνονται πεντάγραμμο στο κλειδί του Φα για πιάνο (αριστερό χέρι), - πεντάγραμμο στο κλειδί του Σολ για πιάνο (δεξί χέρι), σόλο και εισαγωγή για πιάνο, διφωνίες σε φωνή ή πιάνο, όλοι οι στίχοι, συγχορδίες για κιθάρα με σχήμα κ.α.


1.79  2.99   

Παρτιτούρα με νότες για πιάνο, κιθάρα, αρμόνιο και φωνή του τραγουδιού Χειμώνας.


1.79  2.99   

Παρτιτούρα για ακορντεόν του τραγουδιού Σ' αγαπώ. Περιλαμβάνονται πεντάγραμμο στο κλειδί του Σολ, πεντάγραμμο στο κλειδί του Φα, πεντάγραμμο φωνής, σόλο και εισαγωγή, διφωνίες, όλοι οι στίχοι και οι συγχορδίες.


12.95  19.99   

Παρτιτούρα για παιδική χορωδία του τραγουδιού Ερήνη. Περιλαμβάνει 2 πεντάγραμμα. Οι στίχοι εμφανίζονται κάτω από κάθε φωνή. Διατίθεται και σε άλλες τονικότητες-όρια φωνών κατόπιν παραγγελίας


1.79  2.99   

Παρτιτούρα για ακορντεόν του τραγουδιού Απόψε Αλλάχ. Περιλαμβάνονται πεντάγραμμο στο κλειδί του Σολ, πεντάγραμμο στο κλειδί του Φα, πεντάγραμμο φωνής, σόλο και εισαγωγή, διφωνίες, όλοι οι στίχοι και οι συγχορδίες.


2.99   

Παρτιτούρα με νότες για πιάνο, κιθάρα, αρμόνιο και φωνή του τραγουδιού Το καινούργιο φεγγάρι